Blackjack varianter

Klassisk Blackjack

Blackjack classic

Du använder en eller åtta kortlekar i blackjack classic och varje kortlek har 52 kort vardera. Ess är värt 11 eller 1 poäng. Kungar, drottningar, knektar och 10:or är värda 10 poäng vardera. Den högsta handen du kan vinna är en blackjack. Då får du i så fall två kort som antingen är ett ess och en 10:a, knekt, dam eller kung.

European Blackjack

Blackjack Multihand VIP

Blackjack Switch

Perfekta par

Blackjack perfekta par fungerar som klassiska blackjack, men här finns en insats som du kan lägga vid sidan innan alla kort delas ut som vanligt. Här lägger spelarna insats på “side bet” och på det vanliga spelet. Får en spelare perfekta par här så delas betalningen ut direkt.

Pontoon

Progressiv blackjack

Progressiv blackjack fungerar som vanlig blackjack, men progressiv vadslagning blackjack har också en jackpottvinst i spelet. Här lägger du en insats och får du rätt kort har du chansen att vinna en rejäl summa!

Perfekt Par

Blackjack Ponton

Blackjack ponton använder fyra till åtta kortlekar och istället för 52 kort så finns det bara 48 kort i varje kortlek. Det finns alltså inga tior i den här varianten av blackjack. Du som spelare har chans att få bonusar på ponton kortspel eftersom oddsen till spelarna är lägre.

Progressiv Blackjack

Switch

Switch, eller blackjack omkopplare handlar om samma regler som blackjack classic, men skillnaden är att det finns sex till åtta kortlekar i spelet istället. Du behöver dessutom lägga en insats på två summor som är lika stora, en för varje hand. Dealern delar ut två händer direkt och allt läggs upp synligt. Du har möjlighet att byta korten mellan dina två olika händer, därav namnet.

Super Kul 21

Spela 21 blackjack

Super Fun 21 är en galen variant av blackjack. Du kan dubbla dina kort, du kan splitta men inte fler än fyra gånger, men du kan splitta ess. Varje gång du får en blackjack vinner du, även om dealern också får en blackjack.

popup

Få en imponerande bonus från säkert online casino

€150