De bästa svenska spelbolag i 2022

Det här är en snabb och enkel guide som beskriver sportbetting online i Sverige.

Du får veta varför många svenskar föredrar internationella bettingoperatörer, populära sporter att satsa på, viktiga steg för att satsa online. Du kommer också att hitta användbara tips om följande:

 • Detaljerad guide om sportbetting
 • Råd om hur man gör insättningar på svenska bettingsajter,
 • Översikt över de mest populära sporterna att satsa på i Sverige.

De mest rekommenderade online bookmakers i Sverige - 2021

De bästa online bookmakers i Sverige 2022

Sportspel på nätet

Sportbetting har fått en enorm popularitet världen över och i Sverige i synnerhet. Tack vare den aktiva närvaron av internationella operatörer har folk ett brett urval av bettingföretag med en mängd olika bonuserbjudanden och välkomstpaket att välja mellan.

Vilken sport ska du satsa på?

För att hitta den perfekta sporten måste du först förstå vilken typ av spel du vill satsa på. Är du mer av en tänkare eller en risktagare? Alla människor är olika. Om du känner till din bettingstil kan det hjälpa dig att vinna mer och avgör hur du hanterar vinster och förluster. Den idealiska sporten för sportspel finns inte, likaså finns det ingen vinnarmanual. Men om du följer några tips beroende på sport och tävling kommer du att öka dina chanser att vinna. Fortsätt läsa för att upptäcka mer om populära bettingsporter!

Guide till hur du satsar på nätet 2021

Följande beskrivning har sammanställts för att sammanställa all relevant information om hur man satsar online. Hur väljer man en bookmaker? Hur öppnar man ett konto? Följ dessa fem enkla steg för att lära dig mer

 • Steg1

  . Förstå spelets regler

  När du placerar ett spel är din utbetalning (vinst) lika med dina insatser multiplicerat med oddsen. Så om du satsar 10 dollar på att lag A ska vinna mot lag B med odds 2,5 och lag A vinner, blir din vinst 10 dollar*2,5=25 dollar. Det finns en möjlighet att satsa på flera matcher om du placerar kombinerade spel.

 • Steg2

  Välj bookmaker online

  För att placera ett spel bör du först välja en webbplats för en bookmaker på nätet. För det kan du göra lite research, jämföra bonusbelopp, läsa villkoren för att förstå uttagsperioden och minsta utbetalningsbelopp. Eller så kan du ta kontakt med de bookmakers vi listat ovan. De har aleady blivit noggrant granskade av vårt team och om de är listade på den här sidan betyder det att de har passerat en grundlig kontroll. Du är välkommen att prova dem, göra säkra satsningar, njuta av spelet och ta ut dina vinster inom en kort tidsperiod.

 • Steg3

  Öppna ett konto

  När du har valt en bookmaker är det dags att öppna ett konto. Det kommer bara att kräva 1 eller 2 minuter. Vanligtvis krävs det under registreringsprocessen att du lämnar viss personlig information, men oroa dig inte, om du har valt en av de bookmakers som listas på den här sidan är dina uppgifter säkra.

  Om du vill göra ditt första spel bör du göra en första insättning. Det ger dig en chans att få en bonus från bookmakern, som kan vara ett välkomstpaket, en matchningsbonus på 100 % eller mer eller en cashback. Vanligtvis erbjuder de flesta bookmakers ett brett urval av betalningsmetoder så du är fri att välja den som passar dig bäst. Du kommer att få en bekräftelse via e-post som bekräftar att ditt konto är inrättat och redo att användas. Insättningsbonusen kommer att visas inom några sekunder direkt efter att du har satt in pengar på ditt konto.

 • Steg4

  Placera dina insatser

  För att placera dina spel ska du logga in på ditt perosnalkonto på bookmakerns webbplats och välja den match du vill satsa på. Därefter ska du gissa vilket lag som kommer att vinna genom att välja odds. Det sista steget är att välja det belopp du vill satsa (om du är nybörjare inom sportspel rekommenderar vi starkt att du börjar med små belopp till att börja med. Du kan öka dina insatser när du får mer erfarenhet).

 • Steg5

  Ta ut dina vinster

  Du kan skicka dina vinster till ditt personliga bankkonto/kort/ e-plånbok när du vill. De flesta bookmakers erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ att välja mellan.

Tips för sportspel på nätet

 • Följ sportnyheterna. När det gäller att satsa på sport kan det vara ett bra tidsfördriv att hålla sig uppdaterad om nyheterna! Det har ett antal fördelar. Förutom att det är underhållande hjälper det dig att förstå historiska data, nyckelspelare, fördelning av krafter, förutsäga framtida resultat.

 • Lär dig mer om olika typer av satsningar För vissa kommer det att vara svårt att tro, men det visar sig att många människor faktiskt gör fel satsningar. Vi föreslår att du alltid tar lite mer tid på dig för att fullt ut förstå alla villkor för olika speltyper, detta extra tänkande kan spara din tid och dina pengar i framtiden.

 • Förstå oddsen och vinsterna Du bör vara medveten om skillnaden mellan odds och avkastning på ett spel. Oddsen ger dig den totala utbetalningen med din insats inkluderad. Medan avkastningen är den faktiska vinsten från ditt spel. Låt oss ta ett exempel: Om du satsar 100 dollar med oddset 1,5 och din förutsägelse vann, berättar bookmakern att du vann 150 dollar. Saken är den att detta är felaktigt. I verkligheten är din vinst bara 50 dollar eftersom din ursprungliga insats var 100 dollar.

 • Välj din bookmaker med omsorg Vi föreslår att du väljer en pålitlig och säker bookmaker för att placera dina onlinespel. Det finns ett stort antal internationella bookmakers som erbjuder attraktiva matchbonusar, välkomsterbjudanden och till och med cashbacks. De kan dock ha olika utbetalningshastighet och uttagsgränser. De bookmakers som listas på den här sidan har passerat vår noggranna utvärdering och uppfyller urvalskriterierna. Kolla in dem!

 • Börja smått Vi föreslår att du inte rusar med höga insatser förrän du känner dig bekant med processen, förstår speltyper och andra detaljer. Det som är bra är att inom sportspel är de enklaste insatserna ofta de mest lönsamma.

 • Definiera din gräns Innan du börjar satsa online är det absolut nödvändigt att fastställa din ekonomiska gräns i form av insatsbelopp, det vill säga den maximala summa pengar du kan spendera på betting per dag. Detta kallas för bankroll. Den bör motsvara väl din välfärd och bör inte vara kritisk för din dagliga budget.

 • Njut av spelet men tappa inte huvudet! När du vinner får du dina vinster, men var rationell i dina nästa satsningar. Låt dig inte frestas att satsa alla dina pengar utan att tänka ordentligt och analysera dina nästa satsningar!

 • Jaga inte efter dina förluster! Om du förlorar ett spel, som gjordes inom gränserna för dina dagliga spelmedel, ska du inte bli alltför överväldigad av det. Vissa tror dock att om de fortsätter att göra satsningar direkt efter förlusten kommer de att bli mer framgångsrika. Detta är sällan sant eftersom deras nästa satsningar oftast är impulsiva snarare än genomtänkta. Vet när du ska sluta och oavsett vad resultatet är, försök att förbli rationell.

 • Undvik att satsa på ditt land eller lag. ... om du är överdrivet känslosam och vill att de ska vinna till varje pris. Det går naturligtvis bra att satsa på ditt lag och land så länge du har en rationell och genomtänkt strategi.

 • Undvik livespel Enligt vissa undersökningar utgör live-spel mer än 50 % av alla spel och ger 70 % av bookmakerns vinster. Vanligtvis beror det på att spelarna blir alltför involverade i de senaste spelhändelserna och förlorar helikopterperspektivet på spelet.

 • Undvik riskfyllda satsningar Ibland hittar du spelmöjligheter med mycket höga odds. Innan du fattar ett beslut föreslår vi att du noggrant utvärderar dina chanser.

 • Tror inte på sagor När det gäller sportspel finns det ingen magisk formel för ett vinnande spel. Utfallet av matchen kan förutsägas men inte garanteras till 100 %. Inte ens olika satsningsstrategier kommer att hjälpa mycket.

 • Var försiktig med utbetalningen Utbetalning är en värdefull funktion för att maximera din vinst. Du kommer att kunna använda dess fördelar när du får mer erfarenhet.

Att komma igång med sportspel

För att hjälpa dig att välja den bästa webbplatsen för betting online har vi utvärderat dem en efter en enligt vår 15-stegs verifieringsprocess. Här listar vi endast webbplatser som har visat sig vara rättvisa, säkra, erbjuder attraktiva bonusar och betalar snabbt ut dina vinster. Observera att för vissa webbplatser kan du få bonusen flera gånger.

Bästa bookmakers för spel online 2021

TOP bookmakers för online betting

Vilken sport ska man satsa på?

De flesta operatörer erbjuder många olika sporter att satsa på, från fotboll till esport. Vi föreslår att du ser hela listan för att få fler idéer om vad som erbjuds.

Fotbollsbetting

Fotboll är extremt populär i alla delar av världen och kan utan tvekan betraktas som världens främsta sport. Under hela året finns det många evenemang att följa, från inhemska till internationella matcher, vilket är en av fördelarna med fotbollssportspel. Online bookmakers täcker hundratals professionella ligor runt om i världen. UEFA-EM - från 11 juni 2021 till 11 juli 2021 UEFA Euro Semifinal - UEFA Euro 2020 Semifinal - 6 juli 2021 UEFA Euro semifinal - UEFA Euro 2020 semifinal - 7 juli 2021 UEFA Euro-final 2021 - 11 juli 2021 Copa America 2021 - från 11 juni 2021 till 10 juli 2021 Copa America-finalen 2021 - 11 juli 2021 Premier League 2021 - 2022 English Premier League - 14 augusti 2021 till 22 maj 2022 EFL Championship 2021 - från den 7 augusti 2021 till den 29 maj 2022 FA Cup 2021 - från den 31 augusti 2021 till den 15 maj 2022 EFL CUP 2021 - från den 7 augusti 2021 till den 29 maj 2022 Ligue 1 2021- Franska Ligue 1 - från den 6 augusti 2021 till den 21 maj 2022 Bundesliga - 2021-22 tyska Bundesliga - från 13 augusti 2021 till 14 maj 2022 Serie A - 2021-22 italienska Serie A: från 13 augusti 2021 till 23 maj 2022. Coppa Italia 2021- från 15 augusti 2021 till 22 maj 2022 Premeira Liga - 2021-22 portugisiska Primeira Liga - från augusti 2021 till maj 2022 Ryska Premier League 2021- från juli 2021 till maj 2022 Spanska La Liga 2021-22 - från augusti 2021 till maj 2022 Copa del Rey 2021-22 spanska Copa del Rey - från oktober 2021 till april 2022 Turkiet Süper Lig 2021-22 Turkish Super League - från augusti 2021 till maj 2022. UEFA Nations League 2021 - från den 2 juni 2022 till juni 2023 UEFA Champions League 2021 - från september 2021 till maj 2022 UEFA EUropa League 2021- från september 2021 till maj 2022 Copa Libertadores-finalen 2021 - 20 november 2021 AFC Champions League 2021 - 21 november 2021 och 27 november 2021. FIFA Club World Cup 2021 - december 2021

Basketspel

Basket är ett dynamiskt och spännande spel att spela. Det är inte konstigt att det har blivit ganska populärt världen över när det gäller sportspel. Under 2021 förväntar vi oss flera internationella evenemang som erbjuder en stor chans att satsa på dina favoritlag! NBA Finals - från den 8 juli 2021 till den 22 juli 2021. NBA Regular Season - från oktober 2021 till april 2022

Spel på hästkapplöpning

Hästkapplöpning är en prestationsidrott som är både spännande och rolig att titta på. Många länder har utvecklat sina egna speciella traditioner kring denna sport. Spel på hästkapplöpning genererade 115 miljarder dollar för cirka 10 år sedan. Eftersom populariteten för denna sport fortsätter att öka föreslår vi följande världsomspännande tävlingar för vadslagning på hästkapplöpningar: Goodwood Festival (Glorious Goodwood) - från den 8 juli 2021 till den 11 juli 2021. Ebor Festival - från 18 augusti 2021 till 21 augusti 2021. St Leger Festival - från den 8 september 2021 till den 11 september 2021. Prix de l'Arc de Triomphe - den 3 oktober 2021. Melbourne Cup - 2 november 2021

Formula One Betting

Möjligheter till Formula One-spel 2021: F1 British Grand Prix - 18 juli 2021

Tennisspel

Se till att kolla in följande tennistävlingar för att placera dina spel: Wimbledon Championship - 28 juni 2021 till 11 juli 2021 US Open Tennis - 30 augusti 2021 till 12 september 2021

Esportsatsningar

En helt ny disciplin har nyligen erbjudits av bookmakers - spel på videospelstävlingar eller esportsbetting. Vissa kommer att argumentera, men esport fortsätter en del sport. Så missa inte chansen att satsa på dina favoritlag 2021: CS:GO-turneringar ESL One: Köln - från den 6 juli 2021 till den 18 juli 2021 DOTA 2-turneringar The International 2021 - T10 augusti 2021 Hearthstone Grandmasters Americas - augusti 2021 till oktober 2021 Hearthstone Grandmasters Europe - augusti 2021 till oktober 2021 Hearthstone Grandmasters Asia-Pacific - augusti 2021 till oktober 2021 Hearthstone World Championship 2021 - november 2021

Den bästa sporten att satsa på

Sanningen är att det inte finns någon "bästa sport" att satsa på online. Det vore dumt att säga att en är bättre än de andra. Det finns nischmarknader där du kan hitta några värdefulla spel. Din kunskap om marknaden, idrottstypen, konkurrensens värde, fördelningen av krafter och tidigare trender kommer att hjälpa dig att fatta ett mer genomtänkt beslut snarare än att göra slumpmässiga satsningar.

Din kunskap är en avgörande faktor. Om du vill maximera dina vinster bör du satsa på den sport som ger dig mest pengar. Det är också ganska viktigt att hantera din bankrulle, spåra och analysera dina dagliga satsningar och dra slutsatser.

F.A.Q.

 • Hur kan jag göra en insättning?

  Vi rekommenderar att du använder PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Paysafecard och Bitcoin. Vanligtvis stöder bookmakers olika betalningsmetoder, från kredit- och betalkort till kryptovalutor. Det är upp till dig att välja de insättnings- och uttagsmetoder som passar dina behov.

 • Kan jag få mer än en bonus för sportspel?

  Den här situationen är möjlig även om den inte är helt vanlig. Du bör kontrollera mer i detalj kampanjavsnittet på bookmakerens webbsida och om en sådan möjlighet erbjuds, kontrollera kraven.

 • Kan bookmakern fuska? Kommer jag att få mina vinster?

  Alla bookmakers som listas på den här sidan rekommenderas av våra experter. Innan du registrerar dig på andra bettingsajter som inte är listade här föreslår vi att du gräver fram mer information om dem för att försäkra dig om att de inte är bedrägerier.

 • Hur väljer man en webbplats för vadslagning online?

  Innan du registrerar dig föreslår vi att du gör en undersökning och utvärderar webbplatserna på grundval av deras säkerhet, rättvisa (du kan läsa webbplatsrecensioner på populära internetforum), bonusbelopp, uttagsperiod, stödda insättnings- och uttagsmetoder... Eller så kan du använda dig av de bookmakers som vi listar på den här sidan. De har redan passerat våra verifieringskriterier och vi rekommenderar dem för en säker och rolig spelupplevelse.

 • Finns det några metoder för att vinna?

  Tyvärr inte. Det finns ingen universell taktik eller strategi. Om den fanns skulle bookmakerna ha gått i konkurs vid det här laget. Det finns dock metoder för att minimera risken att förlora. Den enda fungerande metoden är att använda din logik, förstå speltyperna och sporttyperna.

 • Vad ska man satsa på i början?

  Vi föreslår att du väljer enkla spel. Den gyllene regeln här är att välja matchen att satsa på i förväg så att du kan utvärdera situationen och fatta ett smart beslut. Kom ihåg att inte jaga dina förluster och tänk alltid på den gräns du kan använda för vadslagning per dag. Övning ger färdighet!

 • Hur lång tid tar det för mig att få mina vinster?

  Du bör veta att uttag av vinster kan ta flera arbetsdagar, upp till 10 arbetsdagar beroende på bankerna för banköverföringar, eftersom dessa överföringar ibland är internationella.

popup

Få en imponerande bonus från säkert online casino

€150